Medieproduktion

Går media så vi ska göra en musikvideo ;D. har vart borta 3 av 4 gånger så jag hoppade in i en grupp som skulle göra en musikvideo med pokémon-musik :P. haha nerds. så jag fick tydligen spela mamma till ash. Ska spela rollen med en golvmopp eller nåt på huvudet ^^.

Frilans..

Va ute med min polare calle och gled i bilen i stan i väntan på att det skulle hända något kul som man kunde fota.
Vi hade precis parkerat nånstans nära Centralen samtidigt som det kommer ett larm från statoil i farsta.
vi startar bilen och slår in vägen på gpsen och drar fort som fan dit samtidigt som vi hör att det rasar in patruller som ska dit.
Väl på nynäsvägen kommer en stor pikétbuss och susar förbi oss i typ 190 blås. vi följer efter den och efter en stund är vi framme vid statoil. dock körde den riktigt sakta dit när den va på småvägarna. skumt.
Aja, vi går runt och fotar lite snutbilar till vi kommer till Statoil där en av dom misstänkta ligger på marken med handfängsel. Civilsnuten säger åt oss att inte fota. Spelar dock ingen roll, vi får fota hur mkt vi vill enligt nån lag.
Vi skiter i det, traskar vidare för att kolla vad som hade hänt och snackar med nån polis.
efter typ 10 min går vi tillbaks och kollar om nåt har hänt vid statoil. Inget speciellt hade hänt så vi stannade en bit ifrån och fotade lite.
Efter några minuter går vi upp till en polisbil vars hundbur var öppen vid en återvändsgränd i ett bostadsområde och då kommer nån skitskum gubbe från hyresgästföreningen och frågar om vi är en av dom (antagligen rånarna), nej säger vi.
Sen börjar han tjafsa om vad vilka fotar för, calle svarar att han fotar för expressen. Då börjar han säga vad han tycker om dom och vilket skitjobb det är och blabla. Han säger åt calle att skaffa ett riktigt jobb. Calle argumenterar emot lite men vi orkar inte lyssna på han så vi går därifrån.
När vi har gått en bit och stannat där så kommer det nån gubbe med vitt hår fram till oss som förövrigt var nere vid statoil och snackade med polisen och snackar lite om vad som har hänt.
efter vi har snackat med han i typ 2 minuter kommer civilsnuten som var nere vid statoil tidigare fram till oss i deras bil och stiger ut och börjar prata med oss och frågar om det var vi som hade öppnat bakluckan till polisbilen uppe vid återvändsgränden. Nej, sa vi. "för det var tydligen nån som hade sagt att ni hade öppnat den" sa snuten.
Poliserna tar våra personnummer o mobilnummer och polisen tror på oss och gubben med vitt hår hjälper till och säger att vi inte har öppnat dörren. Sist säger calle att gubben där uppe var gnällig och skitotrevlig, snutarna åkte dit och pratade med han.
Det sista är väldigt osammanhängande. Man vet inte riktigt vem man ska tro på :p

Det är iallafall vad jag har gjort ikväll :D. Tack calle för en adrenalinkick på motorvägen ^^.

Länk: http://stockholm.expressen.se/1.1059730

Sjuuuuk

Tjo! Första inlägget, naaaaajs. Såg att en polare hade blogg (brunnman.blogg.se (rekommenderas)
Nån som har nåt tips vad ska man göra när man e sjuk? Nån som kan länka nåt roligt spel eller nåt? :)

Kul att du

kikade in..

RSS 2.0